Igennem påsken vil der til hver dag ligge en kort påskereflektion med salme, bøn og musik her på facebooksiden - sådan vil vi fejre påske i kirkerne i Aastrup og Vonsbæk i år og være solidarisk med resten af samfundet, som må holde påske i fællesskab - hver for sig. Vi glæder os til, at vi igen kan mødes og fejre gudstjeneste i kirken - men indtil da har vi gjort et forsøg på at gøre kirkens påske nærværende på denne måde. Videoerne bliver lagt på siden kl. 8 på dagen dvs. at den første video kommer på søndag, palmesøndag kl. 8. Glædelig påske!

Søndagens andagt handler om at finde vejen, sandheden og livet - midt i det liv, der ligner sig selv.

Påskedag er kirkens festdag. Påskedag er fejringen af opstandelsen og livet. Vi bliver inviteret til at lade Jesu tomme grav åbne op for troen på, at livet er stærkere end døden - selvom det ikke altid ser sådan ud.

Langfredag er dagen for døden og ensomheden. "Herre, forbarm dig" er temaet i denne refleksion - for nogle gange er det det eneste, vi står tilbage med: Herre, forbarm dig!

Her er videoen til skærtorsdag. Den handler om at være sammen - hver for sig. For vi kan ikke leve uden fællesskab. Og skærtorsdag inviteres vi til bords med vorherre selv

Her kommer den første påskereflektion til palmesøndag, som handler om at have et stærkt håb