Gudstjenesteværksted

Til åbent gudstjenesteværksted mødes vi en times tid i sognehuset og taler sammen om den kommende gudstjeneste: Hvad er temaerne i læsningerne? Hvilke salmer kunne det passe at synge? Hvilke bønner siger mest? Og hvilke dur ikke? Det er en lejlighed til at tale åbent sammen om gudstjeneste og tro og alle er velkomne. Tidspunkterne for gudstjenesteværkstedet i foråret er: 5. marts og 2. april– begge dage kl. 16.30-17.30 i sognehuset i Aastrup.

Filmaftener

Forårets sidste filmaften ligger onsdag d. 10. april kl. 19.00 i sognehuset. Filmen vi skal se er ”Indignity”, som er en beskrivelse af en ung jødes kamp for at finde til rette med sin (knap så) jødiske identitet i et studiemiljø i 1950’ernes USA. Der er masser af kontrol, men også kærlighed, modstand og kampvilje. Kom selv se!

Palmesøndag

Søndag d. 14. april er det palmesøndag og her fejrer vi familiegudstjeneste. Gudstjenesten vil handle om påsken og efter gudstjenesten vil vi gå på jagt efter påskeæg i præstegårdshaven.

2. påskedag

Mandag d. 22. april, 2. påskedag, holdes der fælles gudstjeneste for hele provstiet i Haderslev Domkirke. Gudstjenesten er kl. 14.

Sogneudflugt for pensionister

Årets sogneudflugt bliver onsdag d. 26. juni kl. 12-18. Det ligger endnu ikke fast, hvor turen går til, men der bliver researchet efter gode steder!

Friluftsgudstjeneste mandag d. 10. juni kl. 11 i bispehaven

I år holdes 2. pinsedagsgudstjenesten i biskoppens smukke have, som ligger lige ned til dammen - bag bispegården på Ribelandevej 37 i Haderslev. Det er biskop Marianne Christiansen, der vil være prædikant ved gudstjenesten, og musikken står en kvintet fra SMUK for sammen med Haderslev Lærerkor.

Der bliver sat bænke op i haven, men det kan også være en god ide at tage et tæppe med, da der ikke vil være siddepladser til alle. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage, is, vand m.m. efter gudstjenesten, og man er også velkommen til at medbringe madkurv og spise sin frokost i haven.

2. Pinsedag ligger i år d. 10. juni og gudstjenesten begynder kl. 11. Der er begrænset parkering ved bispegården, og derfor henviser arrangørerne til byens omkringliggende parkeringspladser.

Nyt om arrangementer

Hvis du gerne vil have information om arrangementer i Åstrup og Vonsbæk sogne, kan du ”synes godt om” vores facebook-side ”Åstrup og Vonsbæk sogne”. Det er også muligt at få tilsendt nyhedsmail om arrangementer i kirkerne. Send en mail til Inge Lindhardt Mikkelsen på ilm@km.dk, og så kommer der mail ud, når de nye arrangementer nærmer sig.

Strikkeklub for strikketanter

Vi fortsætter med vores strikkeklub, som mødes hver anden uge – første gang torsdag d. 6. september kl. 10 i sognehuset i Aastrup. Her vil der være kaffe på kanden mens strikkepindene svinges og snakken går. Vi strikker dåbsklude, huer til neonatal afdelingen og sokker og dukketøj til Vonsbæk børnehus. Alle er velkommen!

Nyt om arrangementer

Hvis du gerne vil have information om arrangementer i Aastrup og Vonsbæk sogne, kan du ”synes godt om” vores facebook-side ”Aastrup og Vonsbæk sogne”. Det er også muligt at få tilsendt nyhedsmail om arrangementer i kirkerne. Send en mail til Inge Lindhardt Mikkelsen på ilm@km.dk, og så kommer der mail ud, når de nye arrangementer nærmer sig.