Indsamling til Folkekirkens Nødhjælp

Søndag d. 10. marts blev der samlet ind til Folkekirkens Nødhjælp. Indsamlerne var på gaderne og bede om et bidrag, og det blev til 6286,75 kr. Tak for alle bidrag!

Udflugt for ældre og pensionister

Onsdag d. 26. juni kl. 12-18.30 inviterer vi til udflugt, og i år går turen til julemærkehjemmet Fjordmark i Kollund. Vi får en rundvisning af børnene på julemærkehjemmet og drikker vores kaffe der, mens vi får oplæg om hjemmet af forstander Lasse Balsgaard. Efter besøget på Fjordmark, kører vi til Holbøll kirke, hvor der bl.a. er opsat en mindesten for Erik Holbøll, som opfandt julemærket. Kirken har desuden nogle fine kalkmalerier bl.a. et med fugl Phønix. Og så slutter vi af med en lille overraskelse ved SønderhavJ

Tilmelding til turen kan ske til sognepræst Inge Lindhardt Mikkelsen på tlf. 74534113 (husk at indtale tydeligt navn og opsamlingssted) eller mail ILM@KM.DK. Prisen for turen er 40 kr. Opsamlingen med bussen begynder ved Ørby kl. 12, og samler derefter op ved Havgyden, Præsteskoven, Aastrup kirke, Nederbyvænget og evt. andre steder, hvor der er behov.

Grundlovsmøde

Onsdag d. 5. juni kl. 14-16 holder vi grundlovsmøde på plænen bagved Vonsbæk Kirke. Årets grundlovstaler er Lennart Madsen, enhedsleder for arkæologi på Museum Sønderjylland og en stor kender af den sønderjyske historie. Der vil være fællessang og musik ved organist Elsebeth Birkblad og trompetisk Kenneth Stenum,  og Borgerforeningen sørger for, at vi ikke lider nogen nød – så husk pengene! Der kan købes både pølser, kage og kaffe. Og så er det kun at håbe på godt vejr – og at mange møder op!

Der er en god idé at tage et tæppe med at sidde på, da der ikke er opstillede siddepladser.

2. pinsedag d. 10. juni kl. 11

I år holdes 2. pinsedagsgudstjenesten i biskoppens smukke have, som ligger lige ned til dammen - bag bispegården på Ribelandevej 37 i Haderslev. Det er biskop Marianne Christiansen, der vil være prædikant ved gudstjenesten, og musikken står en kvintet fra SMUK for sammen med Haderslev Lærerkor.

Der bliver sat bænke op i haven, men det kan også være en god ide at tage et tæppe med, da der ikke vil være siddepladser til alle. Der vil være mulighed for at købe kaffe og kage, is, vand m.m. efter gudstjenesten, og man er også velkommen til at medbringe madkurv og spise sin frokost i haven.

2. Pinsedag ligger i år d. 10. juni og gudstjenesten begynder kl. 11. Der er begrænset parkering ved bispegården, og derfor henviser arrangørerne til byens omkringliggende parkeringspladser.

Konfirmandindskrivning

Der bliver konfirmandindskrivning for skoleåret 19/20 torsdag d. 6. juni kl. 16-18 i Sognehuset i Aastrup. Der bliver udsendt indmeldelsessedler til de konfirmander, der bor her i sognene. Indskrivningen er individuel, så der kan være lidt ventetid – især hvis alle kommer kl. 16. Til indskrivningen bedes man medbringe en udfyldt indmeldelsesseddel og konfirmandens dåbsattest.

Præstens ferie

Jeg holder ferie i uge 30+31+32, og imens jeg ferierer, passes embedet af sognepræst Susanne Madsen, som træffes på tlf. 74566263.

Menighedsrådsmøder

Aastrup menighedsråd: 13. august kl. 19.30

Strikkeklub for strikketanter

Vi fortsætter med vores strikkeklub, som mødes hver anden uge – første gang torsdag d. 6. september kl. 10 i sognehuset i Aastrup. Her vil der være kaffe på kanden mens strikkepindene svinges og snakken går. Vi strikker dåbsklude, huer til neonatal afdelingen og sokker og dukketøj til Vonsbæk børnehus. Alle er velkommen!

Nyt om arrangementer

Hvis du gerne vil have information om arrangementer i Aastrup og Vonsbæk sogne, kan du ”synes godt om” vores facebook-side ”Aastrup og Vonsbæk sogne”. Det er også muligt at få tilsendt nyhedsmail om arrangementer i kirkerne. Send en mail til Inge Lindhardt Mikkelsen på ilm@km.dk, og så kommer der mail ud, når de nye arrangementer nærmer sig.