SENIORKORET

Seniorkoret synger om tirsdagen i Aastrup Sognehus fra 10 - 12

Alle, der kan lide at synge og synge sammen med andre er velkomne. Humøret er højt, og snakken går livligt i kaffepausen.

Vi synger fra et bredt folkeligt repertoire - mest enstemmigt på dansk fra Højskolesangbogen - men også fra salmebogstillægget 100 Salmer, kanons, og da også ind imellem lidt 2 stemmigt - og på engelsk og svensk…!

Seniorkoret medvirker ved Syng Julen Ind den første søndag i advent, og Forårskoncerten i Aastrup kirke onsdag den 1.5.
Vi holder juleferie og mødes igen i det nye år - første gang tirsdag den 8.1. kl. 10-12.

TORSDAGKORET

Torsdagskoret synger om torsdagen i Aastrup Sognehus fra 19 - 21

I torsdagskoret arbejder vi med basis korsang, stemmetræning og nye salmer - mest fra salmebogstillægget 100 Salmer - men også salmer fra nogle af de andre nye salmeudgivelser.

Er det måske noget du har lyst til at være med til? Så kom frisk!

Torsdagskoret medvirker ved Kyndelmissegudstjenesten i 2. februar i Vonsbæk kirke og salmesangsaftenen i Aastrup Sognehus den 7. marts.

Vi holder juleferie og mødes igen i det nye år - første gang torsdag den 10.1. kl. 19 – 21

AD HOC KORET

Ad Hoc Koret synger 6 torsdage i Aastrup Sognehus kl. 19 - 21:

14.3. 21.3. 28.3. 4.4. 11.4. 25.4.

Ad Hoc koret starter op igen til marts - og vi mødes 6 gange og øver frem til Forårskoncerten i maj, hvor vi medvirker sammen med Seniorkoret.

Alle, der holder af at synge - og gerne stemme i sammen med andre er velkomne.

Syng Julen Ind!

Musikgudstjeneste i Vonsbæk Kirke, søndag den 2.12. kl. 16

Søndag den 2. december er det 1. søndag i advent. Det er dagen, hvor vi for alvor starter juleforberedelserne i kirken med De 9 Læsninger.

De 9 Læsninger er en musikgudstjeneste, hvor der gennem ni bibeltekster fortælles om syndefald, Guds udvælgelse og frelse, sådan som den udspilles i den bibelske historie.  Mellem læsningerne vil vi sammen synge nogle af de gode traditionelle advents- og julesalmer og Seniorkoret og Ad Hoc koret vil synge for os.

Salmesang i Aastrup Sognehus

Torsdag den 8. oktober afholdt vi en velbesøgt salmesangsaften i Aastrup Sognehus.

Tak til alle jer, der valgte at lægge vejen forbi og stemme i med salmesang til nye toner og tekster!

Vi sang os gennem høst, novembermørke, Alle Helgen, savn, sorg, næstekærlighed, tro, klimaudfordringer, forventningsglæde, nye kernesalmer og decembernatten.

Selvom læringskurven var stejl - med 15 gode, nye salmer fra salmebogstillægget 100 Salmer - var der også tid til hyggesnak over et glas vin og en bid ost, som Mikael, Bente og Inge diskede op med.

Der kan allerede nu sættes kryds i kalenderen til næste salmesangsaften, hvor vi synger fra tillægget 100 Salmer! Den afholdes i det tidlige forår - nemlig torsdag den 7. marts kl. 19 - ca. 21. Herom i kommende kirkeblad.