SENIORKOR: NY KORSÆSON STARTER TIRSDAG DEN 3. SEPTEMBER KL. 10-12

Seniorkoret starter ny sæson tirsdag den 3. september kl. 10-12 i Aastrup Sognehus.

Vi er en flok sangglade seniorer, som mødes til en ugentlig sangtime, hvor vi synger kanons, højskolesange, nye og gamle sange og salmer mm. Vi starter hver sangtime med lidt opvarmnings ’gymnastik’ og stemmetræningen - og holder en kaffepause undervejs, så man også kan få rørt stemmebåndet med en god snak. Medbring egen kaffe!

Vi har løbende optag af nye medlemmer, og eneste forudsætning for at være med i koret er, at du er glad for at synge og gerne vil synge sammen med andre.

Efterårets sæson afsluttes den første søndag i advent, hvor vi synger til Syng Julen Ind i Vonsbæk kirke sammen med sognenes Ad Hoc Kor.

TORSDAGSKOR: NY KORSÆSON STARTER TORSDAG DEN 5. SEPTEMBER KL. 19-21

Torsdagskoret er et tilbud til både øvede korsangere som nybegyndere.

Du behøver ikke at kunne læse noder for at synge med, og der er ingen optagelsesprøve til koret.

Vi arbejder med stemmetræning, klang og sangteknik. Vi synger fra et bredt folkeligt og kirkeligt repertoire: Enkle 2-3 stemmige satser, fra Højskolesangbogen og salmebogstillægget 100 salmer - samt nogle af de mange spritnye salmeudgivelser.

Vi mødes hver torsdag frem til og med uge 41, torsdag den 10.10.

AD HOC KOR: NY KORSÆSON STARTER TORSDAG d. 24. oktober

Med start i uge 43 torsdag den 24.10. og de følgende 5 torsdage øver Ad Hoc Koret frem til årets Syng Julen Ind i Vonsbæk kirke. Nærmere omtale i efterårets kirkeblad

Alle kor er under ledelse af kirkernes organist, Elsebeth Birkblad, som kan kontaktes på mobilnr. 41173895, hvis du vil vide mere om kirkernes kortilbud.